Ce este Panoul de perete din polistiren Home37?

Panourile de perete din polistiren Home37 sunt un produs care asigură izolare termică și fonică. Panourile noastre adaugă o vizibilitate decorativă locurilor în care le vei aplica datorită stratului acrilic dur și vopselei speciale aplicate pe polistiren.

Panourile de perete din polistiren Home37 trebuie aplicate după izolare?

Nu este nevoie să aplicați niciun material de izolare înainte de a aplica panourile de perete din polistiren Home37. Deoarece unul dintre principalele materiale ale panourilor de perete din polistiren Home37 este EPS (styrofoam) și oferă izolație termică, acesta acționează ca un material de izolare de la sine.

Avem service de instalare?

Dacă este necesar, putem oferi îndrumări distribuitorilor noștri experți de aplicații.

Pe panourile de perete din polistiren Home37 pot fi amplasate tablouri, televizor etc. Produsele pot fi agățate?

Panourile de perete din polistiren Home37 pot fi găurite și tăiate după cum doriți. În acest context, pictură, televizor etc pe panouri. produsele pot fi agățate/montate cu ușurință.

Aveți un serviciu de proiectare despre cum vor arăta panourile de perete din polistiren Home37 după aplicație?

Echipa noastră de proiect vă oferă serviciu de proiectare 3D despre cum va arăta proiectul finalizat după aplicație.

Sunt produsele dumneavoastră dăunătoare sănătății umane?

Toate produsele noastre au certificate TSE, ISO9001 și CE. Produsele noastre nu sunt dăunătoare sănătății umane și animale, și sunt și ecologice.

Panourile de perete din polistiren Home37 pot fi utilizate în placarea interioară?

Puteți utiliza în siguranță panourile de perete din polistiren Home37 în interior. Panourile noastre pot fi produse in diferite grosimi pentru fatade interioare si exterioare. Nu numai că creează un spațiu plăcut din punct de vedere vizual, dar ajută și la izolarea termică și fonică. Dacă clădirea dumneavoastră nu are izolație termică, panourile asigură și izolație termică.

Panourile de perete din polistiren Home37 pot fi folosite pe tavan și podea?

Cu materialul adeziv potrivit pentru a fi selectat în funcție de suprafața de aplicat, panourile noastre pot fi montate cu ușurință pe tavan și oferă, de asemenea, izolație termică. Produsele nu pot fi folosite pentru acoperirea podelei.

Panourile de perete din polistiren Home37 pot fi vopsite?

Dacă doriți să schimbați culoarea peretelui, puteți picta cu ușurință peste panourile de perete din polistiren Home37.

De ce ar trebui să aleg Panourile de perete din polistiren Home37 în locul piatră naturală, lemn și marmură?

În comparație cu piatra naturală, lemnul și marmura, panourile de perete din polistiren Home37 sunt destul de ușoare. În acest context, dacă panourile noastre sunt aplicate în clădiri vechi care necesită renovare, nu veți pune o încărcare suplimentară asupra clădirii. Deoarece poate fi instalat ușor și simplu, faza de aplicare durează foarte puțin. Din acest motiv, este o solutie practica si eficienta care economiseste timp in locuinte, cafenele, sali de sport, magazine si hoteluri unde decorul se doreste a fi reinnoit. Este o varianta mai potrivita deoarece nu genereaza deseuri de constructii in faza de aplicare.

Produsele necesită întreținere și reparații suplimentare?

Panourile de perete din polistiren Home37 pot fi sterse si spalate cu usurinta. În acest context, nu necesită nicio întreținere și reparație suplimentară. Pentru panourile noastre exterioare recomandăm repetarea aplicării lacului de protecție la fiecare 2 (doi) ani pentru a minimiza pierderea culorii, ca în produsele naturale.

Panourile pot fi tăiate la dimensiunile dorite?

Puteți tăia cu ușurință panourile la dimensiunile de care aveți nevoie cu un ferăstrău, cuțit utilitar sau material similar.

Panourile de perete din polistiren Home37 pot fi folosite la temperaturi foarte calde sau foarte reci?

Deoarece panourile noastre sunt rezistente la vremea caldă și rece, pot fi folosite în siguranță. Deoarece panourile asigură deja izolație termică, reduc și consumul de energie.