CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Home37

Cine suntem?

Home37 este unul dintre cei mai mari distribuitori de panouri de perete și de stâlp din polistiren din România. Home37 oferă multe opțiuni diferite de panouri decorative de perete din polistiren, care sfidează timpul; Vă permite să ajungeți în medii realiste și moderne în câteva minute fără a polua niciun loc și fără a fi nevoie să plătiți taxe mari.

Ce oferim?

Producem cu tehnologia noastră superioară, care este ușoară, ultra-dură și ușor de aplicat. Home37 Panouri de perete din polistiren. Suntem bucuroși să vă prezentăm produsul pe placul dumneavoastră, îmbinându-l cu moda de neuitat și atemporală a cărămizii și a pietrei.

Din 2013 până în prezent...

Este materia primă a panourilor noastre și este încă acceptată ca o parte indispensabilă a grupului de izolare termică și înveliș. Styrofoam EPS Panourile noastre de perete, în formă de , vă permit să oferiți clădiri economice și originale pe lângă caracteristica de înveliș pe interiorul și exteriorul clădirilor dumneavoastră.

Am conceput pentru a vă oferi mediul visat într-o varietate specială și diferită. Home37 Panouri de perete din polistiren. Pe lângă aspectul său decorativ și estetic, căldura și sunetul contribuie și la izolație. Este proiectat după sistemul bricolaj și poate fi aplicat cu ușurință pe toate suprafețele fără nicio distincție între suprafețe vopsite sau nevopsite. Panouri de perete din styrofoam. Este extra intarit cu invelisul nostru special acrilic, care nu este daunator sanatatii, pentru a fi extra rezistent la impact. Este foarte economic pentru ca are un sistem care nu ocupa spatiu si pe care il poti face usor singur fara a fi nevoie de vreun echipament special. În plus, panourile de perete din polistiren nu sunt niciodată izolatoare Deoarece nu își pierde caracteristica, va contribui la economia dvs. pe termen nelimitat.

Urmărește-ne:

Videoclipul nostru promoțional